Al 20 jaar is bakkerij Peters verbonden aan het Speltproject Pieterburen. Hij bakt al meerdere broden, koeken en koekjes van de Oberkulmer Rotkorn spelt.
Culinair journalist Laura de Grave toert regelmatig op haar motor door Nederland, op zoek naar de beste adressen voor lokaal eten.
In het magazine van Marketing Groningen wordt veel aandacht besteed aan lokale voedselproducten, zo ook aan Landgoud.
In Magazine Noorderland (nr. 4/ 2020) staat een schitterend artikel over Landgoud en het ondernemen aan de Waddenkust, geschreven door Jolanda de Kruyf.
Snoeien, bloeien, groeien - de natuur is soms net een gedicht.
De Graanrepubliek, DaaromWel, 212 Fahrenheit, Landgoud, Hooghoudt, Wilpret, Nieuw Udengast hebben onderstaand initiatief ingediend voor het programma 'Toukomst'. ------------------------------------------------------------- Landschap voor fijnproevers, bij een bruisende stad.
Sharon Bremer heeft voor Magazine Localz een schitterend artikel gepubliceerd over de Blanka witte wijn van fruit uit de Groninger klei.
Voor het Waddenmagazine september 2020 heeft Jojanneke Drijver een mooi artikel geschreven over Landgoud.
In de Groningen Store van het Groninger Forum vind je naast inspiratie en informatie over Groningen ook de leukste en lekkerste producten van Groninger makers.
RTV Noord was op 23 juli 2019 aanwezig bij de oogst van biologische aalbessen in het Groninger Kloosterburen.
Voor de 10-delige podcastserie van Petra Possel is in oktober 2019 op bezoek geweest bij biologische akkerbouwbedrijf Landgoud in Kloosterburen aan de Groninger Waddenkust.
Bij het Zappelin tv-programma De Proefkeuken hebben ze trek in een lekker goedgevulde bitterbal. Daarbij kan een goede mosterd niet ontbreken.
Chef-kok Ramon Brugman is in het Groningse Kloosterburen, waar Ale en zijn zoon Hero van biologische akkerbouwbedrijf Landgoud speciale baktarwe verbouwen.
Boer Hero was in november 2019 te gast in de Talkshow van de linkse mannen Wilbert en Bram over Boer(en) Landschap.
Tijdens de jaarlijkse Stekjesmarkt bij Wongema was Ale Havenga één van de tafelgasten bij Erik Wong.
Al vele jaren kleuren de akkers bij Landgoud in de zomer geel door de mosterd.
Witte wijn van fruit opgetrokken uit de Groninger klei, Hoe "Streek" wil je je product hebben? Een mooi artikel over Landgoud en de Blanka Wijn in Localz Magazine.
Het nieuwe Landgoud landgoud brood van Brood vanmenno is gemaakt van 100% Nederlandse ingrediënten. Het graan komt van het biologische landbouwbedrijf Landgoud van Ale Havenga uit Groningen.
Dit jaar is de hopoogst vol enthousiasme uitgevoerd door een team van vrienden en bekenden. Een mooie dag om op terug te kijken met een heerlijk glas Groninger Bier.
Landgoud op de landelijke televisie te zien bij Binnenstebuiten. Het was een gezellige dag en een smakelijk avontuur.
Wij waren een tweede keer te zien op de NPO bij het programma Binnenstebuiten. Er werden opnames gemaakt bij onze mosterdmaker. Dit is uitgezonden op 3 oktober 2018.
Best trots! De speltkorrels van GreenAge zijn tweede geworden in de verkiezing van biologisch product van het jaar 2015.
Mooi artikel in de Veldpost over oude granen.
Overhandiging eerste exemplaar aan Dick Soekop 21 augustus om 15:00 uur heeft bij ons op de dijk de officiële overhandiging plaatsgevonden van het prachtige nieuwe boek van Ria Loohuizen aan...
Mooi artikel in Slow Food Magazine 2015 - 3 over onze aalbessen en Blanka wijn.
Een prachtig artikel in de Telegraaf van GreenAge, Sacha de Lint o. a. over het unieke oerspelt van Landgoud.
Een mooi artikel over het bijzondere Spelt van Landgoud in het Dagblad van het Noorden.
Vandaag is Ale Havenga op de Lekker naar de Boer open dag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.
Wij zijn erg blij met de landelijke aandacht! Zie hier een mooi artikel over Landgoud in de Metro.
Op dinsdag 28 mei 2013 brachten Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima een kennismakingsbezoek aan de provincies Groningen en Drenthe.
Landgoud staat met een prachtig artikel in Smaakmakend magazine! Het magazine is gratis verkrijgbaar bij diverse Bio-winkels.
Wij staan met een klein artikel vermeld in de Delicious!
Op deze site worden cookies gebruikt. Wij vragen hiervoor toestemming. U kunt uw cookie-instellingen beheren op onze cookie-policy pagina.